sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Siinäpä näkyykin mitä edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut: lattian laatat ovat lähteneet niin suihkusta kuin osin saunastakin, suihkun seinälaatat ovat saaneet kyytiä, suihkua rajannut ~10cm laatoitettu tiilirivi on historiaa ja lattian kaivo on paikattu. Lämmitin on nopeuttamassa tilan kuivumista. Vesieristys on ollut vuosikausia puutteellinen.

Lisäksi suihkun oikeanpuoleinen veden läpivalumisaukko on tukittu ja suihkun ja saunan välinen seinä sai uuden levyn vanhan vaurioiduttua pahasti laattojen poisto-operaatiossa. Lattiassa lämmittimen edessä näkyvä kohta on entisen vessanpöntön jäämiä, nyt on pärjääminen yhdellä pöntöllä.

Eilen tuli kierrettyä kauppoja erilaisia laattaratkaisuja tutkimassa, mutta monta ihmistä, monta mielipidettä. No ehkä vielä saadaan joku yhteisymmärrys aikaan...

Kuva on muuten testimielessä kasattu yhdeksästä RAWista jotka olivat 3x3 matriisin muodossa tuossa. Näin lähinnä laajakulman puutteen vuoksi: Canon EOS 10D + Canon EF 28-135mm/F3.5-5.6 IS USM kun 35mm-kinovastaavana rajoittuu 44.8mm 'laajakuvaan'. Eipä tulos nyt ihan sitä ole mitä toivoin, mutta ehkä tulevaisuudessa onnistaa paremmin.

Ei kommentteja: