maanantai 6. elokuuta 2007

Jumbon Elisa Shopit arveli korjausajaksi yksi-kaksi-kolme viikkoa eikä varapuhelimia ollut ollenkaan. Kuitenkin kyseisestä kauppakeskuksesta löytyy kaksi liikettä ja myyjätär ystävällisesti kävi vilkaisemassa toisen varapuhelinvalikoimaa, yksi löytyi. Mutta se oli joku peruspuhelin joten ei kiitos.

Seuraavaksi tarjottiin lentokentällä olevaa huoltoa jonne sitten suuntasinkin. Autopaikkaa ei millään meinannut löytyä eikä sen puoleen liikettäkään heti. No sieltä kuitenkin todettiin puhelimen olevan valmis tänään tai viimeistään huomenna. Miksei tälläisia OIKEITA Huoltoja ole enempää? Kun huollettavaa selvästikin on viikkojen jonotusajoilla joka on kaukana kohtuudesta. Puhelimen ongelmatkin kun ovat olleet useamman hetken jo tiedossa, jos vain olisi tietänyt tuollaisen überhuollon olemassaolosta niin olisin heti vienyt, mutta eipä tuostakan hirveästi ole mainostusta näkynyt.

Lentokentän huolto totesi maanantain olevan kiireisin päivä joten ei ehkä saa tänään valmiiksi =( Ja itse en ehdi sitä sitten ennen keskiviikkoa tai torstaita noutamaan...

Ei kommentteja: